Workshop ‘GevoelsVerkenner’

Workshop GevoelsVerkenner Zoetermeer

Deze workshop geef ik zowel in groepsverband als 1 op 1. Voor een groep is maximaal plek voor 6 personen. Tijdens deze workshop staat een thema centraal en ga je samen met jouw eigen GevoelsVerkenner op zoek naar dat wat op dat moment jouw aandacht vraagt. Alle Verkenners zijn er voor jou om te ontdekken waar een gevoel zich schuilhoud, wat dat gevoel jouw te vertellen heeft en welke inzichten dat gevoel jou kan geven.

Tijdens deze workshop ben je creatief bezig om samen met jouw GevoelsVerkenner op onderzoek uit te gaan. Alle materialen zijn aanwezig en ook krijg je een werkboek (t.w.v. € 15,=), welke je na afloop mee naar huis mag nemen en waarmee je thuis dus nog verder kan gaan met de ontdekkingen die je tijdens de workshop gedaan hebt.

Workshop in groepsverband

De workshop in groepsverband is vanaf 18 jaar. Indien er voldoende interesse is, heb ik nog ruimte om een workshop in te plannen voor jongeren van 10 tot 18 jaar.

Er zijn op dit moment geen nieuwe data voor deze workshop gepland.

 

Workshop GevoelsVerkenner Zoetermeer

1 op 1 workshop

Er zijn op dit moment geen nieuwe data voor deze workshop gepland.

Heb je interesse in deze workshop, stuur een mail: info@innersparkle.nl of een appje te sturen naar 06-15649988. Je ontvangt dan een mail van mij met een factuur en/of een betaalverzoek. Jouw plekje is definitief gereserveerd als je betaling binnen is.