Hoe werkt het?


Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld.  Ik ontmoet je daar.  Rumi

Ieder mens is voor mij uniek. Ik zal dan ook altijd vanuit mijn gevoel handelen en kijken wat het beste bij je past en luisteren naar waar jij behoefte aan hebt.

Mocht je behoefte hebben om je verhaal met mij te delen dan vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats.

Het is voor mij belangrijk dat jij je veilig en vertrouwt voelt. Als je besluit een traject bij mij te starten dan vindt er daaropvolgend een intakegesprek plaats. Hierin wordt ingegaan op je geschiedenis, wat zijn je vragen, behoeften en wensen.

Indien nodig hebben we daarna nog een of meerdere verdiepingsgesprekken. De ervaring leert dat er tijdens zo’n gesprek waardevolle informatie en emoties boven komen. Veel problemen die je op latere leeftijd tegenkomt vinden hun oorsprong in je jongere kinderjaren. Deze informatie kan van toegevoegde waarde zijn voor het verdere verloop van het traject.
Na een aantal sessies vindt er een evaluatiegesprek plaats. Vanaf daar kijken we samen wat jij nog nodig hebt van mij.

Mijn doel is altijd om je zo snel mogelijk, met behulp van je eigen kracht en creativiteit, zelfstandig verder te laten gaan.

Vertrouwelijk

Het is goed om te weten dat de gesprekken volledig vertrouwelijk zijn. Weet dat je mij alles in vertrouwen kan zeggen en dat ik, alleen in overleg met jou, onderwerpen met 
je ouder(s) zal bespreken. Ik hecht er veel waarde aan dat jij jezelf kan zijn, je veilig en op je gemak voelt. Dit geeft uiteindelijk enorm veel vertrouwen in jezelf als individu, maar ook aan mij als coach.

Visie

Ik werk vanuit de visie dat de oplossing in jou zelf zit. Als coach draag ik geen oplossingen aan, maar laat jou zelf bewust worden van wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn. Door het stellen van de juiste vragen probeer ik bewustwording te creëren, zodat jij weer in je eigen kracht mag gaan staan. Jij bent creatiever dan je denkt en weet zelf het beste wat goed voor je is!